Blogg

Mitt senaste projekt


skrivet den 13 jan av Admin, klockan:11:04
Mitt senaste sådant där projekt så jag kände att jag behövde göra om något var vårt sovrum hemma. Det var egentligen inget fel på sovrummet i sig och vi hade allt där. Man kan inte riktigt säga att något saknades eller att något var fult. Allt som vi hade där var nytt och både jag och min sambo tyckte om allt men det var en märklig känsla som vi båda hade av att något saknades. Det var liksom inte fullständigt men vi kunde inte direkt peka på vad det var men till slut så kom vi på det. Det var stelt. Det var alldeles för stelt för att vara ett sovrum där man verkligen ska kunna slappna av. Jag håller på med att leta en massa inspiration nu och det är detta som är mitt senaste projekt. Jag måste ändra sovrummet så att det blir lite mysigare.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt