Blogg

Min lägenhet nu


skrivet den 15 jan av Admin, klockan:11:06
Just nu för tillfället befinner jag mig i en ganska krånglig situation och detta nämligen för att jag hyr i andra hand. Dessutom en fullt möblerad lägenhet vilket innebär att allt redan finns. Detta gör det ganska svårt att ändra saker och göra det till sitt eget så att säga. Visst kan jag göra lite små ändringar men det är inget som gör någon större skillnad. Men det allra största problemet är att även om man skulle kunna ändra en del saker så vill man ju inte lägga ner en massa pengar på en lägenhet som inte ens är ens egen. Sedan vet man ju aldrig vad det är för ställe man ska bo på efter det och då kan jag ju inte veta om det som jag köper kommer att passa just där. Detta är ganska frustrerande för en som verkligen tycker om inredning och design.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt