Blogg

Min lägenhet efter det


skrivet den 14 jan av Admin, klockan:11:04
Min lägenhet efter den allra första såg dock annorlunda ut även om den inte heller till en början var det som jag skulle ha valt idag. I och med att jag tog med mig en hel del av möblerna från min första lägenhet så präglades denna lägenhet av den gamla på sätt och vis men den här var verkligen bättre och finare. Dels var den större så det såg inte så rörigt ut och sedan i och med att jag bodde i den ett bra tag så hann jag verkligen göra i ordning den och mot slutet precis innan jag flyttade därifrån så måste jag säga att den var riktigt mysigt. Men visst då hade den genomgått en hel del förvandlingar också. Det var faktiskt i den här lägenheten som mitt intresse för inredning och design också väcktes. Så vem vet utan den första lägenheten och utan flytten till den här kanske jag aldrig hade haft detta intresse som jag är så tacksam att jag har idag.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt