Blogg

Kan man blanda?


skrivet den 10 jan av Admin, klockan:11:02
I det förra inlägget skrev jag om just det här med att blanda en massa olika stilar och så vilket jag har fått en del reaktioner på. Vid en hel del tillfällen hamnar jag i diskussioner kring detta och jag hävdar gång på gång att man kan blanda precis hur som helt och dessutom hur många stilar som helst. En del tycker att det är modigt medan en del tycker att det är förfärligt. Och så är det väl med smak i allmänhet, oavsett vad det gäller, att alla har olika smak och vi kommer aldrig att kunna enas men det behöver vi inte heller göra tycker inte jag. Däremot så behöver vi och måste vi acceptera och respektera de val som andra gör och inte döma. Vi måste komma ihåg att det inte finns rätt eller fel när det gäller smak.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt