Blogg

Inredningsprogram på TV


skrivet den 11 jan av Admin, klockan:11:03
Jag tror knappast att någon vid det här laget har missat att se åtminstone ett av alla de olika inredningsprogram som sänds dagligen känns det som. Om jag inte minns fel så var väl Äntligen hemma de som var först ut och det var verkligen något revolutionerande. Jag minns att jag satt som fastklistrad framför TV:n klockan åtta tror jag att det var på tisdagar. Jag bara älskade detta program och jag missade inte ett enda avsnitt. Men strax efter detta program kom det ju fler och hur många finns det idag? Jag vet inte men det är väldigt många. En del handlar kanske mer inriktat på inredningen i sig och en del är mer designinriktade men man kan verkligen säga att det finns något för alla. Och jag kan ju säga att jag följer en stor del av dem och Äntligen hemma ser jag fortfarande men kanske inte lika maniskt nu som då.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt